середа, 16 жовтня 2019 00:45

У МЗС пояснили, чому Ердоган потис руку Поклонській

У МЗС пояснили, чому Ердоган потис руку Поклонській
Рукостискання Ердогана та Поклонської назвали випадковим. Фото: Укрінформ

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган не планував зустрічатися з так званими "кримськими депутатами" Держдуми Наталією Поклонською і Русланом Бальбеком.

"Йдеться про випадковий характер, це не цілеспрямована акція", - розповіла прес-секретар міністерства закордонних справ України Катерина Зеленко в ефірі Hromadske, посилаючись на посла Туреччини Ягмура Ахмета Гульдерома.

У МЗС Туреччини повідомили, що зустріч була протокольною. Анкара не погодила списки гостей, які приїхали на форум в Стамбул. Президент Ердоган привітав всіх учасників зустрічі, і в церемонії рукостискання взяли участь Поклонська і Бальбек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС України відреагувало на зустріч Ердогана з кримськими "депутатами"

Нагадаємо, Туреччина вперше прийняла у складі російської парламентської делегації "кримських" депутатів. У складі російської делегації, урочисто прийнятої президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, були два "депутати Держдуми" від анексованого Криму - Наталія Поклонська і Руслан Бальбек.

Зараз ви читаєте новину «У МЗС пояснили, чому Ердоган потис руку Поклонській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі