пʼятниця, 25 вересня 2020 07:34

У МВС Білорусі опублікували заклик застосовувати бойову зброю

У МВС Білорусі опублікували заклик застосовувати бойову зброю
На лінію 102 нібито активно телефонують мінчани, незадоволені діями учасників несанкціонованих масових заходів. Фото: Reuters

МВС Білорусі опублікувало відео про скарги мешканців Мінська, які невдоволені протестами та закликають застосувати проти протестувальників бойову зброю.

На лінію 102 активно телефонують мінчани, незадоволені діями учасників несанкціонованих масових заходів, повідомляє МВС Білорусі.

"Застосовують гумові кулі, світлошумові гранати проти протестувальників там. Нехай застосовують бойові патрони — 7,62, Калашніков же ніхто ще не скасовував. Пару пострілів у макітру — і всі протверезіють", — каже чоловік на відео.

У МВС Білорусі відповіли, що "жоден дзвінок не залишиться без уваги", а міліція "продовжить реагувати на правопорушення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США, Британія і Канада вводять санкції проти Білорусі, країни Балтії розширюють

У Білорусі тривають масові акції протесту, після того як у середу відбулася таємна інавгурація Олександра Лукашенка. У Мінську, на проспекті Переможців, силовики розпилили газ на протестувальників. Затримано понад 300 мітингувальників.

Раніше повідомляли, що Німеччина, Данія, Чехія, Польща, Литва, Латвія, Словаччина та Естонія не визнали легітимності Олександра Лукашенка, який провів таємну інавгурацію і начебто знову обійняв посаду президента Білорусі. Пізніше до них приєдналися Україна та ще низка держав.

Зараз ви читаєте новину «У МВС Білорусі опублікували заклик застосовувати бойову зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі