вівторок, 13 березня 2018 17:47

У мережі показали життя Британської королівської родини у ХХ ст.
27

Британська королівська родина з початком розвитку технологій постійно перебувала під прицілом фотокамер. Зараз можемо подивитись як зменшувався їх вплив на Британську імперію, а також життя і побут монаршої сім'ї.

Цікаві фото та факти, які з ними пов'язані, підібрало видання Sportzbonanza.

Часто за звичними посмішками приховуються бурхливі емоції та переживання, про які піддані можуть тільки здогадуватися.

Принцеса Єлизавета з матір'ю. До 10 років майбутня королева навіть не підозрювала, як зміниться її доля.
Фото: sportzbonanza
На фото 9-річна Елізабет Анжела Марґеріт Боус-Ліон - мати королеви Єлизавети. Народжена у вікторіанську епоху (1909 рік), вона стала свідком безпрецедентних змін у монархії Британської імперії.
Під час Другої світової війни, королева стала прикладом мужності для підданих - вона відмовилась евакуювати себе і дітей.
Королева мати була дуже прив'язана до своїх доньок і ненавиділа далекі міжнародні подорожі, які могли тривати кілька місяців.
У шлюбі з Альбертом королева народила 2 дівчат - принцесу Маргарет-Роуз і принцесу Елізабет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл у білосніжному образі прийшла на королівську службу

До десяти років юна принцеса Єлизавета навіть не підозрювала, що стане королевою. Без тиску зі сторони королівської родини, вона мала змогу близько спілкуватись з матір'ю. Мати королеви навчала її домашнім обов'язкам і всього, що має вміти кожна леді.

Коли її дядько відрікся від престолу, а батька коронували - її життя повністю змінилось.

У мережі з'явились нові фотографії зі зйомок фільму "Гаррі і Меган: історія королівського кохання". На знімках показали головних героїв стрічки - акторів 22-річного Мюррея Фрейзера та Парісу Фітц-Хенлі, 41 років. Пара постала у романтичних образах закоханих.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали життя Британської королівської родини у ХХ ст.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі