середа, 12 вересня 2018 18:47

У Лондоні різко відреагували на обурливу заяву Путіна

У Лондоні різко відреагували на обурливу заяву Путіна
У Лондоні відреагувалі на заперечення Путіна про причетність російських офіцерів до отруєння Скріпалів. Фото: HJK

Великобританія звинуватила Росію у "заплутуванні слідів та брехні" у розслідуванні отруєння екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському місті Солсбері.

Таким чином Лондон відреагував на заяву президента РФ Володимира Путіна про те, що двоє росіян, яких підозрюють в отруєнні не є офіцерами російської розвідки, передає AFP.

"Ми неодноразово вимагали від Росії пояснити, що сталося у Солсбері у березні, і у відповідь від них отримували заплутування слідів та брехню", - зауважив речник британського прем'єра Терези Мей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили несподівані новини про постраждалого від "Новачка"

Також він ще раз підкреслив, що підозрювані в отруєнні - росіяни Олександр Петров й Руслан Боширов - є офіцерами російської військової розвідки, які працюють у Головному управлінні Генштабу РФ та "які використали надзвичайно токсичну, незаконну хімічну зброю на вулицях нашої країни".

Володимир Путін заявив, що підозрювані в отруєнні Сергія Скрипаля і його доньки Юлії Олександр Петров і Руслан Боширов є цивільними особами. Російський президент закликав їх прийти до ЗМІ та розповісти про себе.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні різко відреагували на обурливу заяву Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі