субота, 08 травня 2021 06:00

У дитячій книзі Маркл розповіла, як принц Гаррі сумує за військовою службою

У дитячій книзі Маркл розповіла, як принц Гаррі сумує за військовою службою
Одна з ілюстрацій книги "Лавка", на якій зображений рудий солдат в армійській формі в американському стилі, що тримає на руках свого малого сина / Amazon

У США 8 червня вийде друком книга дружини принца Гаррі, Меган Маркл "Лавка". Книга з картинками для дітей, написана Меган. Її опублікувало видавництво Random House Children's Books. Меган також начитала відповідну аудіокнигу. Ілюстрував видання художник Крістіан Робінсон.

Серед іншого, Меган використала книгу, щоб показати, як багато значить для Гаррі армія і який він засмучений втратою своїх військових звань в британській армії. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл випустила дитячу книгу

"Книга про відносини між батьком і сином, розказана з точки зору матері. Вона зворушливо відображає розвиток стосунків між батьками і сином, і нагадує нам про безліч форм і способів, якими любов може відображатися у сучасній сім'ї", - йдеться в анотації видавництва.

Книга виникла з вірша, який Меган написала для чоловіка до Дня батька. На одній з ілюстрацій рудоволосий солдат в армійському кашкеті американського стилю тримає малого сина на руках, а жінка зі сльозами на очах дивиться за цим із вікна. Мама бачить чоловіка, який повернувся з війни, щоб продовжити сімейне життя. Ймовірно, це відсилання до Меган і Гаррі, який служив в Афганістані.

За словами британського королівського біографа Філа Дампіра, книга натякає на те, який нещасний 35-річний Гаррі через те, що втратив свої військові звання. Він прослужив 10 років в британській армії і двічі був в Афганістані в 2007-2008 роках.

"Цей сценарій знайомий багатьом парам військових, які змушені жити окремо через конфлікти. Але, звичайно, це не реальність Гаррі та Меган, у яких тоді були інші відносини, коли він служив в Афганістані. Радше, Меган, показує, наскільки багато армія важила для Гаррі, і який він засмучений втратою своїх військових звань", - каже Дампір.

До відмови від монарших звань Гаррі був капітан-генералом королівської морської піхоти. Потім заснував успішну програму реабілітації Invictus Games для поранених військових чоловіків і жінок.

Книгу Меган можна купити за $14 в онлайн-магазинах Amazon, Foyles і Waterstones.

Під час гучного інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі в березні принц Гаррі визнав, що його зачепило рішення королеви Єлизавети ІІ позбавити його королівських почесних титулів, але водночас він повністю поважає його. Гаррі також заборонено носити військову форму після відходу від британських Збройних сил, хоча він все ще може носити медалі за участь в бойових діях.

Зараз ви читаєте новину «У дитячій книзі Маркл розповіла, як принц Гаррі сумує за військовою службою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі