четвер, 01 жовтня 2020 10:25

У будинку знаменитого хірурга знайшли тисячі людських кісток

У будинку знаменитого хірурга знайшли тисячі людських кісток
У Великій Британії хігург колекціонував людські кістки. Фото: newsmedia

У Великій Британії в будинку знаменитого хірурга Дерека Макмінна, який лікував зірок, спортсменів та політиків, виявили тисячі людських кісток.

Лікар збирав колекцію з початку 1990 року, не питаючи дозволу в пацієнтів. Він просто позичав людські кістки під час протезування тазостегнових суглобів, повідомляє The Independent.

Зазначають, що колеги Макмінна з бірмінгемської лікарні, в якій працював лікар, знали про його незвичайне хобі і всіляко сприяли його захопленню. Деякі з них допомагали зберігати видалені кістки та поміщали їх у спеціальний посуд, який потім забирали його помічники.

2019 року Макмінн зізнався керівництву лікарні, що вдома зберігає кістки людей. Однак історія не набула розголосу, оскільки хірурга називали гусаком, який ніс золоті яйця та приносив величезний дохід.

Поліція почала розслідування. Макмінна підозрюють у порушенні британського закону про людські тканини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гінеколог займався сутенерством і торгував наркотиками

Мазь Вишневського та іхтіолову не варто використовувати у разі пролежнів, у яких назбирується гній. Вони перешкоджають вільному відтоку виділень із ран. Так інфекція може піти глибоко у тканини.

Про це Gazeta.ua розповів Андрій Барковський, столичний хірург.

Зараз ви читаєте новину «У будинку знаменитого хірурга знайшли тисячі людських кісток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі