пʼятниця, 18 вересня 2020 16:38

У Білорусі чоловік облився бензином і підпалив себе

У Білорусі чоловік облився бензином і підпалив себе
У Білорусі чоловік підпалив себе біля РВВС. Фото: TUT.BY

У Білорусі, в місті Смолевичі, 36-річний чоловік облився бензином і підпалив себе біля будівлі РВВС. Невідомого врятував правоохонець, який загасив полум'я з вогнегасника.

Перед актом самоспалення чоловік натиснув на дверний дзвінок будівлі РВВС, проте ніяких заяв він робити не став, повідомляє TUT.BY.

За словами МВС, кілька днів тому він дзвонив у міліцію, аби попередити про самогубство. У СК повідомили, що 2016 року чоловік проходив лікування у зв'язку з психічним захворюванням і схильністю до самогубства.

"Я під'їжджав до перехрестя, поруч з яким розташований РВВС. Там стояли пожежні машини з проблисковими маячками, а біля ґанку перебували працівники міліції. Біля них лежав чоловік, поруч горіла якась ганчірка або одяг. Спочатку подумав, що це лялька, але потім по рухах помітив, що це людина. Вона була вся в білому порошку. Потім приїхали 2 машини швидкої допомоги - і чоловіка відвезли", - розповів очевидець.

Зараз постраждалий перебуває в реанімації з опіками 90% тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркоров, Басков та інші зірки записали кліп на підтримку Лукашенка

У Дніпрі чоловік застромив собі ніж у живіт під стінами обласної державної адміністрації. Зробив це начебто на знак протесту. Про це повідомив представник Громадської ради при Дніпропетровській ОДА Дмитро Кошка у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі чоловік облився бензином і підпалив себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі