четвер, 26 вересня 2024 09:48

Трамп звинуватив Зеленського у брудних випадах у бік "улюбленого президента"

Трамп звинуватив Зеленського у брудних випадах у бік "улюбленого президента"
Кандидат у президенти США Дональд Трамп розкритикував українського президента Володимира Зеленського. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти США Дональд Трамп звинуватив українського президента Володимира Зеленського у "брудних випадах" щодо нього.

Про це експрезидент заявив під час передвиборчого заходу у Північній Кароліні, повідомляє "Європейська правда".

Значну частину промови Трамп присвятив Україні. Зокрема, поскаржився на Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп вирішив "відпетляти" від розмови із Зеленським

"Президент України перебуває в нашій країні. Він робить брудні маленькі випади в бік вашого улюбленого президента, мене", - сказав Трамп.

Однак, він не уточнив, що саме має на увазі. Звинуватив також президента Джо Байдена та свою опонентку на виборах Камалу Гарріс у тому, що вони нібито виділяють мільярди доларів Зеленському, який "відмовляється" іти на угоду.

"І ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовляється укладати угоду - Зеленському", - сказав Трамп.

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не зустрічатиметься цього тижня в США з українським президентом Володимиром Зеленським. У команді Трампа заявили, що взагалі не планували такої зустрічі.

Перед візитом Володимира Зеленського до США його пресслужба повідомляла, що у президента заплановані зустрічі із нинішнім лідером США Джозефом Байденом і кандидатами у президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Зараз ви читаєте новину «Трамп звинуватив Зеленського у брудних випадах у бік "улюбленого президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі