вівторок, 24 листопада 2020 02:08

Трамп заявив про готовність передати владу

Трамп заявив про готовність передати владу
Трамп готується передати владу. Фото: Reuters

Президент США Дональд Трамп повідомив, що віддав розпорядження голові Управління загальних служб США про початок процесу передачі справ Джо Байдену.

Президент зазначив, що продовжуватиме "боротися в судах" над визнанням виборів президента сфальсифікованими, повідомляють американські ЗМІ.

"Я хочу подякувати Емілі Мерфі з GSA за її стійку вірність і лояльність нашій країні. Вона піддавалася харасменту, погрозам і приниженням, і я більше не хочу бачити це стосовно неї, її сім'ї і співробітників GSA. Боротьба в судах триває, і я впевнений, що наша битва буде виграна. Незважаючи на це, в інтересах нашої країни, я рекомендував Емілі та її команді зробити все необхідне для дотримання протоколів. Своїй команді я сказав те ж саме", — заявив Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден назвав кандидатів на ключові посади в адміністрації

13 листопада в США закінчили підрахунок голосів у всіх штатах. Переможцем президентських виборів став кандидат від Демократичної партії Джо Байден — він отримав 306 голосів вибірників при 270 необхідних. У Дональда Трампа — 232 голоси.

Зараз ви читаєте новину «Трамп заявив про готовність передати владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі