пʼятниця, 16 серпня 2024 19:25

Трамп заробив $300 тис. на продажі Біблій

Трамп заробив $300 тис. на продажі Біблій
Дональд Трамп продає Біблії зі своїм підписом. Фото: catholicnewsagency.com

Кандидат у президенти США Дональд Трамп повідомив про виплату $300 тис. гонорару за Біблію з написом "Боже, благослови США".

Біблії продають в інтернеті за $60, повідомляє The New York Times з посиланням на фінансовий звіт політика.

Трамп рекламує ці Біблії разом з кантрі-музикантом Лі Грінвудом.

Книга, підписана самим Трампом, коштує $1 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп розповів Маску про свої стосунки з Путіним

"Так, це єдина Біблія, яку схвалив президент Трамп!" - йдеться на сайті.

Політик заробив $4,5 млн на книзі "Листи до Трампа". Це збірник особистих нотаток, які знаменитості писали Трампові. Там є лист від колишнього мера Сан-Франциско Віллі Брауна. Трамп стверджує, що вони вдвох подорожували на гелікоптері. Сам Браун каже, що такого не було. Інший темношкірий політик з Каліфорнії Нейт Голден каже, що насправді Трамп подорожував тоді з ним.

Трамп презентував Біблію "Боже, благослови США" у березні, напередодні Страсної п'ятниці. Він заявив, що кожен американець повинен мати Біблію у своєму будинку.

Віцепрезидент США Камала Гарріс випереджає кандидата в президенти США Дональда Трампа у чотирьох ключових штатах із семи, які, ймовірно, вирішать результат виборів у листопаді.

Гарріс має перевагу над Трампом в Аризоні (49% опитаних за віце-президента США, проти 47% за екс-президента), Вісконсіні (50% проти 47), Мічигани (53% проти 42%) та Неваді (47% проти 45%). Такі результати опитуванням, проведеним агентством Bloomberg і компанією Morning Consult.

Зараз ви читаєте новину «Трамп заробив $300 тис. на продажі Біблій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі