четвер, 27 квітня 2017 05:27

Трамп запропонував істотно знизити податки

Трамп запропонував істотно знизити податки
В США найбільша налогова реформа за всю історію. Фото: Уніан

Президент США Дональд Трамп запропонував різке зменшення корпоративних та індивідуальних податків, що, на його думку, має стимулювати розвиток середнього робочого класу та зростання національної економіки США.

"План дозволить скоротити інвестиції та податки на нерухомість, в допомогу багатим. Але чиновники в адміністрації стверджують, що ряд інших податкових пільг для заможних платників податків буде усунений, і план значною мірою створюватиме можливості для середньому класу", - йдеться у публікації The New York Times.

Майбутні зміни до податкового кодексу, які Трамп обіцяв здійснити ще під час виборчої кампанії, на його думку, сприятимуть зростанню кількості робочих місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США у 2018 році скоротять допомогу Україні

Податкова реформа Трампа має пройти через тривалий процес слухань та затверджень у американському Конгресі. Але в ньому як демократи, так і окремі групи республіканців мають своє уявлення про зміни, необхідні для податкового кодексу Сполучених Штатів.

Зараз ви читаєте новину «Трамп запропонував істотно знизити податки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі