четвер, 23 вересня 2021 12:09

Трамп уперше обігнав президента Байдена в рейтингах

Трамп уперше обігнав президента Байдена в рейтингах
Президент Байден витрачає популярність через внутрішні та зовнішні невдачі його адміністрації / Reuters

Колишній президент США Дональд Трамп обігнав чинного президента Джо Байдена в рейтингах симпатій серед американських виборців через вісім місяців після передавання влади.

Це значний поворот подій, який пояснюється кризами всередині Америки й за кордоном. Про це пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Республіканці незаконно отримали з РФ $25 тис. на кампанію Трампа

У Трампа рейтинг підтримки 48% у порівнянні з 46% у Байдена. Опитування провів Центр Гарварда-Гарріса. Результат, на думку соціологів, показує тривогу американців через хаотичний вихід з Афганістану, зростання кількості випадків коронавірусу, кризи з мігрантами на кордоні з Мексикою і глухий кут у Конгресі, де амбітні плани президента-демократа застрягли в суперечках із депутатами-республіканцями.

Команда Байдена також погано почувається в порівнянні з командою Трампа. 55% респондентів заявили, що Майк Пенс був кращим віцепрезидентом США, ніж його наступниця Камала Гарріс.

Президент Франції Еммануель Макрон погодився повернути французького посла в США. Посол вирушить до Вашингтона наступного тижня. Такому рішенню передувала бесіда Макрона із президентом Байденом.

Зараз ви читаєте новину «Трамп уперше обігнав президента Байдена в рейтингах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі