вівторок, 24 вересня 2019 10:46

Трамп пояснив, чому не отримав Нобелівську премію

Трамп пояснив, чому не отримав Нобелівську премію
Трамп заявив, що не отримає Нобелівську премію бо її дають не чесно. Фото: Радіо Свобода.

Президент США Дональд Трамп заявляє, що мав би отримати Нобелівську премію "за багато речей". Але не отримав, тому що її присуджують нечесно.

"Я думаю, що можу отримати Нобелівську премію за багато речей, якщо б її присуджували чесно, але це не так", – заявив Трамп 23 вересня у кулуарах сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку, передає Радіо Свобода.

Трамп сказав про це у відповідь на зауваження журналіста про те, що президент США заслуговував би на Нобелівську премію в разі, якщо б він допоміг вирішити суперечку між Індією та Пакистаном щодо розділеного регіону Кашмір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп наказав призупинити допомогу Україні перед дзвінком Зеленському — WP

Кашмір фактично розділений між Пакистаном та Індією. Ще частину утримує Китай, але обидві країни претендують на всю територію і з 1947-го через це вже мали 2 війни.

Раніше попередник Трампа на посаді президента США Барак Обама отримав Нобелівську премію миру 2009-го.

В Іспанії поліція затримала 9 каталонських сепаратистів за підготовку збройних нападів. Теракти планувалися на річницю проведення несанкціонованого референдуму щодо незалежності Каталонії від Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Трамп пояснив, чому не отримав Нобелівську премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі