пʼятниця, 27 листопада 2020 03:26

Трамп погодився піти з Білого дому за однієї умови

Трамп погодився піти з Білого дому за однієї умови
Трамп піде, якщо Колегія виборників підтримає Байдена. Фото: REUTERS

Президент США Дональд Трамп погодився залишити Білий дім, якщо Колегія виборників проголосує за його опонента від демократів на виборах Джо Байдена.

Водночас він вкотре заявив про масові фальсифікації на виборах, повідомляє Reuters.

За словами Трампа, якщо більшість голосів виборники віддадуть за Байдена, він піде з посади. Хоча йому все ж таки буде важко відступити у цій ситуації.

Також чинний президент відмовився відповісти на запитання, чи буде він присутній на інавгурації нового очільника держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп знову закликав перерахувати голоси на виборах

Протягом тривалого часу Дональд Трамп відмовлявся визнавати, що Джо Байдена підтримала більша кількість виборців та стверджував про масові фальсифікації, намагаючись добитись перерахунку голосів через суди.

Обраний президентом США Джо Байден заявив, що впродовж своїх перших 100 днів перебування на посаді хоче провести імміграційну реформу, скасувати укази Дональда Трампа про навколишнє середовище і допомогти владі штатів у боротьбі з Covid-19.

Офіційно переможцем перегонів вважається кандидат, за якого 14 грудня проголосує Колегія виборників.

Новий президент офіційно приступає до виконання обов'язків після складання присяги 20 січня.

Зараз ви читаєте новину «Трамп погодився піти з Білого дому за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі