понеділок, 16 квітня 2018 11:18

Трамп не придатний бути президентом - екс-керівник ФБР

  Екс-директор ФБР назвав Трампа «морально непридатним» для президентства. Фото: Голос Америки
Екс-директор ФБР назвав Трампа «морально непридатним» для президентства. Фото: Голос Америки

Колишній директор ФБР Джеймс Комі сказав, що Дональд Трамп "морально непридатний" бути главою США.

"Президент, який бачить моральну рівність у Шарлотсвіллі (він не засудив неонацистів після спалахів насильства у цьому місті минулого року, - Gazeta.ua), який говорить про жінок і поводиться з ними як зі шматком м'яса, постійно бреше про велике і мале, і наполягає на тому, що американці вірять в це; ця людина не підходить для ролі президентом США на моральних засадах ", - розповідає Комі в інтерв'ю для ABC.

На питання, чи вважає, що Трамп повинен пройти через імпічмент, Комі не дав однозначної відповіді.

"Імпічмент - це питання закону, фактів і політики, і це буде визначено всіма людьми. Він дозволить американському народу злізти з гачка. Люди в цій країні повинні встати, перейти до кабіни для голосування і проголосити їхні цінності", - додав екс-директор ФБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли плани Трампа по бомбардуванню Сирії

Президент США Дональд Трамп може скоротити допомогу Україні. Такий сценарій імовірний після після виведення із Сирії сил опозиційної до Асада коалції. Це вигідно Трампу з огляду на своїх виборців.

Зараз ви читаєте новину «Трамп не придатний бути президентом - екс-керівник ФБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі