вівторок, 20 серпня 2024 07:30

Трамп готовий визнати поразку на виборах. Але назвав умову

Трамп готовий визнати поразку на виборах. Але назвав умову
Кандидат у президенти США Дональд Трамп каже, що готовий визнати поразку на виборах. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп визнає результати виборів і не оскаржуватиме їх, якщо програє.

Однак, за умови, що вважатиме голосування чесним. Про це колишній президент сказав в інтерв'ю телеканалу CBS.

"Я думаю, якщо я програю, ця країна впаде в такий штопор, подібний якому вона ще ніколи раніше не бачила - як у 1929 році, - але якщо я програю, і вибори будуть вільними і чесними, я безумовно, прийму їх результати", - сказав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хлопець, якому потрібно відпочити": про Трампа жартують через його вік

Водночас телеканал нагадує, що Трамп не зробив цього, коли програв президентські вибори 2020 року нинішньому президенту США Джо Байдену.

Трамп також додав, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими.

"Якщо я побачу, що у нас будуть чесні та вільні вибори, а я сподіваюся, що зможу це сказати, - ви не побачите більш благородної людини, ніж я. Я благородна людина", - заявив Трамп.

На його думку, "за останні чотири роки було здійснено кроки, які зроблять" майбутні вибори президента в листопаді "вільними та справедливими".

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає у передвиборчій президентській гонці колишнього президента Дональда Трампа.

Вона почала перемагати в Мічигані - одному із ключових штатів, свідчать дані опитування, проведеного Rasmussen Reports у період з 13 по 17 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Трамп готовий визнати поразку на виборах. Але назвав умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі