пʼятниця, 18 жовтня 2019 09:41

Товар сам обирає покупця: Бенксі відкрив незвичайний інтернет-магазин
4

Фото: https://www.instagram.com/banksy/

Британський вуличний художник Бенксі відкрив інтернет-магазин Gross Domestic Product. Він незвичайний тим, що покупець товару визначається випадково.

"Магазин Gross Domestic Product (у перекладі – "Внутрішній валовий продукт"). У ньому продаються картини, товари для дому та розчарування", – написав Бенксі в Instagram.

Охочі щось придбати мають оформити заявку, після чого система випадковим чином обере зі списку того, хто зможе купити вподобаний предмет. При цьому кожен покупець може придбати не більше одного товару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищена картина Бенксі - реакція соцмереж

Бенксі також вигадав цікавий метод підтвердження замовлення. Замість автоматизованого публічного тесту клієнт має написати коротке есе на тему "Чи важливе мистецтво?"

Бенксі – псевдонім анонімного британського художника, який здебільшого творить на вулиці, зокрема малює на стінах будинків. Своїми роботами Бенксі намагається привернути увагу до проблем людства, зокрема екології, політики та соціальних проблем. Він також глузує зі споживачів, які зациклені на купівлі непотребу.

Навіть зображені на стінах міст роботи продаються по кілька сотень тисяч доларів і вважаються унікальними. Водночас досі ніхто не знає ні справжнього імені художника, ні як він виглядає.

Зараз ви читаєте новину «Товар сам обирає покупця: Бенксі відкрив незвичайний інтернет-магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі