середа, 29 серпня 2018 08:03

Тисячі доларів не межа: скільки заробляють за годину Цукерберг, Маск та Безос

Рейтинг з 9 найбагатших підприємців США створили експерти Business Insider. Також підрахували, скільки ці люди заробляють за годину.

На першому місці опинився власник Amazon Джефф Безос, який щогодини заробляє по $4 млн. Більше мільйона за годину заробляють також розробник Facebook Марк Цукерберг та власниця мережі магазинів Wolmart Еліс Волтон. Очільник SpaceX та Tesla Ілон Маск займає у цьому рейтингу 6-е місце. Щогодини підприємець заробляє близько $685 тис.

За основу журналісти взяли показники річного прибутку, а також вартість їхніх активів за оцінкою Forbes. Щоб отримати приблизну годину доходу, розрахували різницю між прибутками мільярдера в 2017 і 2018 роках, а потім розділили на 8 760 – це кількість годин у році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $1,3 млрд на автобусах і буряках: як Порошенко продає свій бізнес

Автор: businessinsider.com
  Рейтинг найбагатших підприємців США
Рейтинг найбагатших підприємців США
Американський журнал Billboard створив рейтинг музикантів, які заробили найбільше за 2017 рік. До списку увійшли 50 виконавців.

До уваги брали гонорари за концерти, продажі дисків, стрімінг та видавничі права.
Зараз ви читаєте новину «Тисячі доларів не межа: скільки заробляють за годину Цукерберг, Маск та Безос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі