субота, 01 квітня 2017 16:19

Тіллерсону аплодували стоячи за жарт про Лаврова

Тіллерсону аплодували стоячи за жарт про Лаврова

Глава американського Держдепу Рекс Тіллерсон у ході візиту в штаб-квартиру НАТО пожартував про голову російського Міністерства закордонних справ Сергія Лаврова.

Про це пише "Голос Америки".

Повідомляється, що один з дипломатів, заявив, що щодо Росії необхідно застосувати "дворівневий підхід", а для танцю "необхідна пара".

У відповідь на це Тіллерсон сказав: "Звичайно, що з Росією можна танцювати і навіть щось з цього отримати. Але з Сергієм Лавровим точно не потанцюєш, бо йому заборонено танцювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавров прокоментував заборону Пентагону співпрацювати з Росією

При цьому малося на увазі, що всі рішення в Росії ухвалює особисто Путін. Зазначається, що його слова зірвали овації у міністрів закордонних справ НАТО.

"Він зірвав овації в буквальному сенсі. Це не метафора. Йому аплодували", - заявив один з дипломатів.

Державний секретар США, глава нафтової корпорації Exxon Mobil Рекс Тіллерсон відомий зв'язками з Володимиром Путіним. За інформацією американського Центру за чесність у суспільстві, він керував офшорною компанією, яку використовували у стосунках Exxon Mobil з Росією.

Зараз ви читаєте новину «Тіллерсону аплодували стоячи за жарт про Лаврова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі