вівторок, 08 січня 2019 15:50

"Тіла жінок за 50 - застарі, щоб їх любити": французький письменник обурив своїми смаками

"Тіла жінок за 50 - застарі, щоб їх любити": французький письменник обурив своїми смаками
Французький письменник обурив своїми смаками Фото: REUTERS/Benoit Tessier

Французький письменник Ян Муакс у розмові з журналістами заявив, що жінки за 50 - "занадто старі".

"Я віддаю перевагу молодим жіночим тілам, ось і все. Кінець. Тіло 25-річної жінки - неймовірне. А от у тілі 50-річної жінки нічого неймовірного немає", - розповідає ВВС.

Висловлювання обурило багатьох французів.

Французька комедійна акторка Марін Фоїс пожартувала, що їй наразі 49, а отже, у неї залишився лише "один рік і 14 днів", аби встигнути переспати з письменником.

Інший користувач Twitter припустив, що 50-річні жінки, ймовірно, "із полегшенням видихнули", коли дізналися, що не подобаються Муаксу.

Знайшлися й жінки віком за 50, які у відповідь на слова письменника стали викладати у соцмережах фотографії власних тіл.

Журналістка Коломб Шнек оприлюднили фото своїх сідниць і, звертаючись до Муакса, написала: "Вуаля, сідниці 52-річної жінки. Який же ти імбецил, навіть не знаєш, що втрачаєш".

Частина користувачів стали публікувати фотографії голівудських зірок віком близько 50, наприклад, Геллі Беррі та Дженніфер Еністон, аби довести, що Ян Муакс сильно помиляється у своїх оцінках краси 50-річних.

Ще одна французька комедійна акторка Анн Руманофф вирішила нагадати Муаксу, що кохання - це не лише про пружність сідниць, а ще й про зв'язок між 2 людьми.

"Сподіваюся, одного дня він переживе подібне щастя", - додала вона.

У відповідь на критику письменник заявив, що "не несе відповідальності" за свої смаки у питанні жіночої краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 52-річна Брук Шилдс знялась у стильній фотосесії

"Мені подобаєтся, хто подобається, я не зобов'язаний відповідати перед судом із питань смаків", - каже Ян Муакс перед тим, як пожартувати, що для жінок і сам він, імовірно, - не найкраща знахідка з можливих.

"50-річні жінки так само мене не помічають. У них є чим зайнятися, окрім як бігати за невротиком, який цілими днями щось пише і читає. Бути зі мною непросто".

Найстарша модель у світі рекламує білизну у віці 83 роки, повідомляє ВВС Україна.

"Вік - це не цифра, а ставлення. Я вирішила рекламувати білизну для того, щоб надихати жінок і показати, що 80-річна жінка може бути сексуальною", - говорить Доррі Джейкобсон.
Вона обожнює гарну білизну. Її бойфренд – теж.

"Та насправді я роблю це для себе. Тому що це додає мені впевненості, а моїй ході – гойдання",- говорить вона.

Доррі веде свій профіль в Instagram під назвою Senior Style Bible, щоб боротися з ейджизмом (дискримінація людини на підставі її віку. – Gazeta.ua).

"Гадаю, що більше 70-, 80-, 90-річних мають показувати, як виглядає старіння. Ми дуже відрізняємося від наших бабусь. Ми не сидимо у кріслах за плетінням. Ми керуємо бізнесом, бігаємо марафони. Знайомимося в інтернеті та навіть займаємося сексом", - розповідає модель.

Зараз ви читаєте новину «"Тіла жінок за 50 - застарі, щоб їх любити": французький письменник обурив своїми смаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі