понеділок, 18 січня 2021 00:57

Тихановська відреагувала на затримання Навального

Тихановська відреагувала на затримання Навального
Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська оприлюднила заяву з приводу затримання у Москві російського опозиціонера Олексія Навального. Фото з відкритих джерел

Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська оприлюднила заяву з приводу затримання у Москві російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомляє пресслужба політика у Telegram.

"Білоруси багато разів бачили, як політиків затримують, викрадають і вивозять з країни, аби змусити мовчати. Сергій Тихановський, Марія Колесникова, Віктор Бабарико, Павло Северинець, Микола Статкевич - усі ці люди перебувають у в'язниці, тому що стара політична система не вміє конкурувати гідно. З цієї ж причини сьогодні був затриманий Олексій Навальний. Але це небезпечний крок", - зазначила Світлана Тихановська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навальний перебуватиме під вартою до обрання запобіжного заходу

Російського опозиціонера Олексія Навального затримали на паспортному контролі в аеропорту "Шереметьєво" в Москві. При проходженні паспортного контролю до Навальному підійшли правоохоронці і попросили пройти у відділення поліції.

Зараз ви читаєте новину «Тихановська відреагувала на затримання Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі