понеділок, 06 лютого 2017 12:12

Священик влаштовував у церкві оргії з 30 коханками

Священик влаштовував у церкві оргії з 30 коханками

Священик з італійської Падуї Андреа Контін ризикує втратити сан через сексуальні оргії. Розпусні вечірки проводив у власному будинку, розташованому на території церкви. У них брали участь до 30 жінок і дівчат.

Про негідну поведінку святого отця стало відомо на початку грудня після скарги від трьох учасниць оргій, повідомляє The Local.

"Він завжди носив з собою валізку, повну вібраторів, секс-іграшок, масок і ременів для зв'язування", – стверджує одна з жінок. Каже, священик пропонував їй вступити в статевий зв'язок із конем і двічі побив її у тому ж будинку.

Контін жив подвійним життям. Видавав себе за адвоката. Зустрічався з жінками в дорогих ресторанах і возив їх на свінг-курорт у Францію.

Під час обшуку в будинку священика поліція виявила відеозаписи оргій. Нині триває розслідування. Контіна звинувачують у психологічному та фізичному насильстві та сприянні проституції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священик поцупив Євангеліє

Єпископ Падуї Клаудіо Чіполла назвав дії свого підопічного "неприйнятними для священика, християнина і навіть для людини". Отця позбавлять сану, запевнив він.

Раніше в Запоріжжі викрили єпископа, який розбещував 14-річного хлопчика.
Зараз ви читаєте новину «Священик влаштовував у церкві оргії з 30 коханками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі