вівторок, 27 серпня 2019 18:16

Світові модні бренди будуть рятувати екологію

Світові модні бренди будуть рятувати екологію
Модні бренди підписали екологічний пакт. Фото: УП

32 світових бренди одягу перед початком саміту G7 підписали екологічну угоду.

Домовленість спрямована на порятунок світових океанів і скорочення обсягів використовуваного пластику, повідомляє Еco warrior princess.

Угоду підписали Adidas, Chanel, Burberry, Hermès, Nike, Puma, Prada, Burberry, Capri Holdings (Michael Kors, Jimmy Choo і Versace), H&M, Gap Inc., рітейлери Galeries Lafayette, Matchesfashion, Nordstrom и Selfridges Group та інші.

Ці компанії зобов'язані реалізувати наукові цілі, спрямовані на досягнення нульових викидів парникових газів до 2050 року, включаючи стале джерело використання сировини та 100% використання відновлюваної енергії у своїх ланцюгах поставок до 2030 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Арктиці разом зі снігом випадають мікрочастинки пластику - вчені

Для зменшення забруднення океанічних вод, компанії відмовляться від використання одноразових пластикових предметів до 2030 року.

Працівники Національного центру екологічного аналізу і синтезу виявили, що 60% світового океану забруднено через вплив людини.

Зараз ви читаєте новину «Світові модні бренди будуть рятувати екологію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі