вівторок, 12 січня 2021 10:51

Світові банки відмовляються працювати з Трампом попри його багатомільйонні борги

Світові банки відмовляються працювати з Трампом попри його багатомільйонні борги
З Трампом відмовились працювати світові банки. Фото: Reuters

Німецький банк Deutsche Bank і американський Signature Bank вирішили утриматись від роботи з фінансами чинного президента США Дональда Трампа через його підбурення натовпу до штурму Капітолію.

Про це повідомив Bloomberg.

Німецький банк вирішив більше не мати справ з Трампом попри те, що політик винен йому понад $300 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп оголосив режим надзвичайної ситуації

Напочатку 2000-х бізнесмен взяв позику у банку на будівництво хмарочоса в Чикаго. Через фінансову кризу 2008 року, він не зміг повернути борг.

Пізніше Трамп звинувачував банки, у яких брав кредити у "хижацькому кредитуванні". Політику списали з боргу $270 млн через суд.

Американський Signature Bank з вимогою усунути Трампа з посади президента, позакривав його рахунки, на яких було близько $5,3 млн.

"Ми вважаємо, що правильним рішенням для президента США було б подати у відставку — це найкраще відповідає інтересам нашої нації", - йдеться у повідомленні банку.

У понеділок, 11 січня, Twitter заблокував понад 70 тис. акаунтів, що пропагували теорію змови QAnon, після штурму Капітолію шанувальниками чинного президента США Дональда Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Світові банки відмовляються працювати з Трампом попри його багатомільйонні борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі