понеділок, 25 січня 2021 04:57

Швеція заборонила в'їзд жителям Норвегії

Швеція заборонила в'їзд жителям Норвегії
Виняток зроблено для тих, хто живе в одній країні, а працює в іншій, або має в Швеції невідкладні сімейні справи. Фото: Pixabay

Влада Швеції заборонила в'їзд в країну з Норвегії через поширення в районі Осло так званого "британського" штаму коронавірусу. У самому Осло ввели жорсткий карантин.

За словами міністра внутрішніх справ Мікаеля Дамберга, цей захід почне діяти з півночі 25 січня дня до 14 лютого, і при необхідності може бути продовжений. Про це повідомляє Expressen.

"Уряд на позачерговому засіданні ухвалив рішення ввести заборону на в'їзд з Норвегії", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 90 відсотків інформації про ковід в інтернеті – фейки або маніпуляції

Виняток зроблено для тих, хто живе в одній країні, а працює в іншій, або має в Швеції невідкладні сімейні справи. Заборона не поширюється на вантажні перевезення.

Мутований штам коронавірусу SARS-CoV-2, виявлений у Великій Британії у вересні 2020 року. Він почав активно поширюватися наприкінці листопада – початку грудня. Через це багато країн почали закривати кордони з Великою Британією, а в самій країні посилили карантинні обмеження. У зв'язку 40 країн світу обмежили або заборонили в'їзд з Британії. Новий штам продовжую поширюватися світом.

Зараз ви читаєте новину «Швеція заборонила в'їзд жителям Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі