вівторок, 11 червня 2019 14:56

Судять жінку за вбивство трьох власних дітей

В американському місті Блекстоун, штат Масачусетс, 35-річну Еріку Мюррей звинувачують у вбивстві 3-х власних дітей.

Жінку арештували після звернення сусідки Бетсі Браун. Та випадково побачила, що весь будинок Мюррей встелений фекаліями й сміттям, повідомляє nbcboston.com.

Після огляду будинку правоохоронці знайшли мертве немовля з плацентою у рюкзаку в шафі. Було прив'язане до тіла мертвої собаки в іншій сумці. В іншій шафі знайшли ще одне тіло новонародженого.

Тіло третьої дитини перетворилось на скелет у одязі та підгузках.

Підозрювана має ще 4-х дітей від 5-ти місяців до 13 років. Прокурори заявили, що двоє з дітей ніколи не були на вулиці. А 3-річна донька не могла самостійно ходити і відставала у розвитку. Будинком лазили комахи й блохи.

Автор: Town of Blackstone
  Всередині будинку Мюррей
Всередині будинку Мюррей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя сектантів заморило голодом дитину

Сусідка вперше побачила нутро будинку, коли до неї на вулиці підійшов 10-річний син Мюррей. Той попросив допомогти заспокоїти дитину в будинку, яка постійно плакала.

"Брудні підгузки, багато брудних підгузків, пляшечки від дитячого харчування, личинки всюди. Було темно і страшно, повітря було сперте. Підлоги не було видно. Всюди гнила їжа. Це був найгірший запах, який я коли-небудь відчувала. Дитина, яку я знайшла, вся була у фекаліях", - розповіла сусідка.

Рішенням суду будинок вирішили знести. Вирок матері винесе суддя, а не присяжні.

42-річна жінка з Балтського району на Одещині вбила новонароджену дитину.

9 місяців вона приховувала вагітність. Народила сина подалі від людей, а потім викинула у вбиральні на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Судять жінку за вбивство трьох власних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі