вівторок, 16 лютого 2021 08:48

Створили чай зі смаками "кінця світу"

Іспанська компанія Niiiiice випустила кілька чайних композицій на основі трав, які "допомагають пережити апокаліпсис".

Бренд The End сатирично пропонує широкий вибір трав'яних настоїв для різних сценаріїв кінця світу, пише Creative Review. Найактуальнішим наразі є Pandemic Chill із поєднанням лимона й імбиру.

Автор: Niiiiice
 

"Насолоджуйтесь неминучим", - звучить гасло компанії.

Також в асортименті чаї "Метеоритний спокій" із валеріаною та ромашкою, "Ядерний детокс" із ваніллю та корицею, "Мирне вторгнення" з лавандою і гібіскусом, а ще "М'ятна лісова пожежа" із мелісою та розмарином. Усі чаї мають заспокійливий ефект.

Автор: Niiiiice
 
"Не варто страждати через метеорит, що увійшов в атмосферу, - подивіться, які дивовижні кольори! Відчуйте себе усміхненими динозаврами в останній момент їхнього життя. Гігантські шершні з'їли вашого йоркшира? Не хвилюйтеся, їх поглине лісова пожежа, яка вже перекинулася на сад ваших сусідів", - йдеться у рекламному ролику напою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка створила незвичний сервіс, який допомагає заощаджувати у відпустці

Японська художниця Касейфу Мудазоно готує обіди, які ніколи не бувають нудними, або сірими. Жінка прикрашає страви відомими персонажами аніме. Інтернет-користувачі в захваті від таланту багатодітної матері.

Зараз ви читаєте новину «Створили чай зі смаками "кінця світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі