вівторок, 29 вересня 2020 17:57

Страйк у Віндзорському замку: прислуга розгнівала королеву Єлизавету II

Страйк у Віндзорському замку: прислуга розгнівала королеву Єлизавету II
Єлизавета II незадоволена рішенням свого персоналу. Фото: Britannica

Персонал 94-річної королеви Великої Британії Єлизавети II відмовився працювати та жити в її палаці на новорічні свята, включаючи Різдво, що дуже засмутило монарха.

Небажання висловили близько 20 представників персоналу, в тому числі прибиральники та працівники пральні. Про це заявив інсайдер, близький до сім'ї монарха, повідомляє The Sun.

"Королева у гніві. Персонал заявив, що з них досить. Такого ніколи раніше не було. Усі хочуть залишатися лояльними, але їм здається, що розлучатися з сім'ями в Різдво - це вже занадто", - йдеться в повідомленні.

Прислузі запропонували на місяць переїхати в Сандрінгемський палац, в якому Єлизавета II відпочиває щороку. Якщо достатня кількість працівників не погодиться повернутися, королеві доведеться вперше за 33 роки відсвяткувати Різдво у Віндзорському замку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії протестують проти скорочень штату королеви Єлизавети

Королева Єлизавета II править Великою Британією найдовше з усіх монархів в історії. Станом на 29 вересня 2020 року, правління Єлизавети II триває вже 68 років і 236 днів.

Зараз ви читаєте новину «Страйк у Віндзорському замку: прислуга розгнівала королеву Єлизавету II». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі