вівторок, 05 березня 2019 00:17

Стало відомо, хто став найбагатшою людиною світу за версією Forbes

Стало відомо, хто став найбагатшою людиною світу за версією Forbes
Джефф Безос став найбагатшою людиною світу. Фото: World News

Очільник компанії Amazon Джефф Безос другий рік поспіль очолив рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes.

Про це 4 березня повідомили на офіційному сайті видання. Публікація повного списку запланована на 5 березня.

За минулі 20 років звання найбагатшої людини світу отримували лише четверо осіб. Засновник інвестиційного холдингу Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет посідав перший рядок рейтингу Forbes одного разу, мексиканський бізнесмен Карлос Слім був найбагатшою людиною в світі від 2010 до 2013-го.

Засновнику компанії Microsoft Біллу Гейтсу вдалося очолити рейтинг 12 разів в період від 2001 до 2017 рік.

У 2018 році журнал оцінив статки Безоса в $112 млрд, що дозволило йому випередити Гейтса з його $90 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатший чоловік світу розлучається

Разом з цим, говна інтрига полягає у тому, чи зможе Безос утриматись на цій позиції наступного року. Він зараз розлучається і може втратити половину своїх статків. Це зробить його дружину Маккензі найбагатшою жінкою планети. Проте поки що суд не виніс офіційне рішення у цій справі.

Раніше Джефф Безос поділився своїми грандіозними планами на майбутнє – їх він пов'язує зі своєю аерокосмічною компанією Blue Origin. Також мільярдер розкритикував мрії Ілона Маска про заселення Марса та поділився своїми, не менш масштабними – про цивілізацію, в якій зможе з'явитись "Цекерберг від космосу" та "тисячі Моцартів та тисячі Ейнштейнів".

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто став найбагатшою людиною світу за версією Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі