субота, 16 листопада 2019 12:36

Сталися сутички між протестувальниками та поліцією
4

Постраждало двоє осіб. Одному поліціянти зламали руку.
Фото: interpressnews.ge
Постраждало двоє осіб. Одному поліціянти зламали руку.
Постраждало двоє осіб. Одному поліціянти зламали руку.
Постраждало двоє осіб. Одному поліціянти зламали руку.

Перед центральним офісом керівної партії Грузії "Грузинська мрія", де зібралася на засідання парламентська більшість, сталися сутички між протестувальниками та поліцією. Постраждали двоє осіб. Одному з них зламали руку.

Правоохоронці перекрили автомобільну дорогу до центрального офісу. Директор департаменту патрульної поліції Важі Сирадзе заявив, шо правоохоронці мобілізовані на місці для підтримання правопорядку і безпеки, передає "Інтерпресньюс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Грузії виникли криваві сутички через фільм

Активіст, присутній на акції закликав пікетувати входи до офісу "Грузинської мрії", що спровокувало конфлікт між протестувальниками і співробітниками поліції.

"Як бачите, певні сили тут провокують поліцію. Відповідно, ми захистимо порядок. Закликаємо всіх підкорятися законним вимогам поліції. Вони можуть висловлювати протест в спокійній обстановці, але не можна пікетувати входи в будівлю", - заявив Сирадзе.

Надвечір 14 листопада у Грузії відновилися масові протестні акції. Причиною виходу людей на вулиці стало невдале голосування в парламенті поправок до конституції про перехід зі змішаної виборчої системи на пропорційну.

Зараз ви читаєте новину «Сталися сутички між протестувальниками та поліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі