вівторок, 25 вересня 2018 21:49

США вводять санкції проти 12 російських компаній: подробиці

США вводять санкції проти 12 російських компаній: подробиці
Ще 12 російських компаній потрапили під санкції США. Фото: DW

З 26 вересня міністерство торгівлі США вводить санкції проти 12 російських компаній.

Під їх дію потрапили Аерокомпозит, КБ Авіадвигун, Дайвтехносервіс, НВП Гамма, НДІ Вектор, Nilco Group, Океанос, Обнінське НВП Технологія, НПК Системи прецизійного приладобудування, Воронезький НДІ Вега, Сайрус Системс і група компаній Інфотекс. Про це йдеться у документі, опублікованому на сайті Федерального реєстру США.

Як зазначається, компанії Вектор, Інфотекс, Гамма і Сайрус Системс підозрюються у злочинній діяльності в кіберпросторі Океанос і Дайвтехносервіс звинувачують в підтримці російського флоту. Аерокомпозит, Обнінське НВП Технологія, КБ Авіадвигун, НПК Системи прецизійного приладобудування і Воронезький НДІ Вега - в підтримці військової аерокосмічної галузі. Nilco Group за участь в ракетній програмі Ірану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кабміні пропонують ввести санкції проти хімкомпаній в Криму

Скоро в РФ можуть виникнути серйозні фінансові проблеми, адже росіяни почали масово забирати з банків свої валютні заощадження. Паніку серед вкладників викликали санкції Заходу.

Зараз ви читаєте новину «США вводять санкції проти 12 російських компаній: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі