четвер, 16 травня 2019 08:17

США підготували другий пакет санкцій проти Росії

США підготували другий пакет санкцій проти Росії
США підготували другий пакет санкцій проти Росії. Фото: ТСН

Державний департамент США підготував другий пакет санкцій проти Росії у зв'язку з отруєнням "Новачком" екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері.

Документ вже направели держсекретареві Майклу Помпео і президенту Дональда Трампа, заявила заступник держсекретаря Андреа Томпсон під час слухань в Сенаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верхівка російського ГРУ влетіла на санкції від ЄС

Томпсон уточнила, що рішення щодо санкцій буде прийматися на основі загальної "російської стратегії" американської адміністрації.

4 березня російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію спробували отруїти. На дверну ручку їхнього будинку Анатолій Чепіга (псевдонім - Руслан Боширов) та Олександр Мішкін (Олександр Петров) нанесли нервово-паралітичну речовину "Новачок". Контейнер з-під отрути, замаскований під флакон парфумів, укинули до скриньки для пожертв. Ним скористалася британка Дон Стерджесс і померла від отруєння.

Зараз ви читаєте новину «США підготували другий пакет санкцій проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі