четвер, 22 серпня 2019 09:57

США хочуть заборонити нову російську зброю

США хочуть заборонити нову російську зброю
Росія намагається розширити свій стратегічний ядерний арсенал, щоб мати справу зі США. ФОТО: regnum.ru

У разі продовження Договору про скорочення стратегічних наступальних озброєнь США пропонує додати до нього "всю нову зброю, яку прагне отримати Росія".

"Росія намагається розширити свій стратегічний ядерний арсенал, щоб мати справу зі США. Тому з огляду на те, як люди кажуть про новий договір про скорочення стратегічної ядерної зброї, ми говоримо – послухайте, якщо буде продовження договору СНО, то ми повинні забезпечити, щоб він включав всю нову зброю, яку прагне отримати Росія", - сказав голова Пентагону Марк Еспер в інтерв'ю телеканалу Fox News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сенаті розповіли, на що готові США для зупинення агресії Росії

На початку серпня США офіційно вийшли з Договору про ракети середньої та малої дальності. Чи буде продовжено Договір про скорочення стратегічних наступальних озброєнь, наразі невідомо.

Сенатор, співголова української групи підтримки в Конгресі Рон Джонсон назвав шлях, обраний президентом Росії Володимиром Путіним, історичною трагедією країни.

Зараз ви читаєте новину «США хочуть заборонити нову російську зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі