пʼятниця, 23 квітня 2021 07:40

США допоможуть Україні захиститись від російської агресії

США допоможуть Україні захиститись від російської агресії
США нададуть Україні допомогу для захисту від російської агресії. Фото: unian.ua

Сполучені Штати продовжать роботу з надання Україні допомоги у сфері безпеки, необхідної їй для захисту, включаючи летальну зброю.

США не виключають можливість прийняття подальших антиросійських заходів у зв'язку з ситуацією на Донбасі. Про це на брифінгу заявив Нед Прайс, офіційний представник Держдепартаменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін заявив, що готовий зустрітися з Зеленським

Додав, що ці питання обговорив держсекретар Ентоні Блінкен на зустрічі міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою в Брюсселі - в рамках саміту міністрів закордонних справ країн НАТО.

"Ми обговорили продовження тісної співпраці і партнерську підтримку України, в тому числі - в частині потреб України в сфері безпеки", - сказав Прайс.

Сполучені Штати Америки підтверджують підтримку суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України. І будуть стежити за ситуацією біля кордонів України після заяв російської сторони про завершення військових маневрів.

Зараз ви читаєте новину «США допоможуть Україні захиститись від російської агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua