вівторок, 02 березня 2021 11:37

Спіймав дитину, яка випала з 12-го поверху

Спіймав дитину, яка випала з 12-го поверху
Кадр, як дитина висить, тримаючись за перило балкону / Youtube

У в'єтнамській столиці Ханої водій, який працює на доставці, побачив, як дитина вилізла за поручні балкона на 12-му поверсі. Чоловік вибрався на найближчий дашок і спіймав малюка, коли той полетів униз.

У дитини зламана рука й нога, проте вона залишилася живою. Про це пише Vietnam Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодного хворого за тиждень. У В'єтнамі скасували карантин

31-річний кур'єр перетворився на справжнього героя в місцевих ЗМІ після того, як врятував 2-річну дівчинку, яка випала з 12-го поверху 16-поверхового будинку в Ханої.

Нгуен Нгок Ман працює водієм вантажівки на доставці. Інцидент стався близько 17:00 в неділю, 28 лютого.

"Я сидів в машині й чекав, щоб доставити дещо для клієнта в будинку навпроти. Почув крик дитини. Здалося, що на неї кричала мати. Однак як тільки почув, що кличуть про допомогу, висунув голову з машини, і побачив дитину, яка вилізла з балкона. Вискочив з машини і заліз на сусідню будівлю. Вибрався там на дашок на висоті 2 метри, щоб знайти позицію та готувався ловити. Витягнув руки і приклав максимум зусиль, щоб зловити дівчинку. На щастя, впала мені на руки й коліна. Ми двоє впали на дашок. Я обняв її, коли побачив, що кров тече з рота. Злякався", - розповідає Ман.

Дитину одразу доставили в найближчу лікарню. Сам Ман отримав легке розтягнення зв'язок. За попередніми даними лікарів, у дівчинки зламані рука і нога, але вона жива і її здоров'ю нічого не загрожує. Відео інциденту зняла жінка з будинку навпроти, яка й виклала його в соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Спіймав дитину, яка випала з 12-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі