середа, 03 березня 2021 13:02

"Спермінатор" став батьком 78 дітей, ще 13 жінок вагітні від нього

"Спермінатор" став батьком 78 дітей, ще 13 жінок вагітні від нього
Американець Арі Нагель / Mirror

Американець Арі Нагель на прізвисько "Спермінатор" - донор сперми. Від нього вже народилися 78 дітей, і в даний час вагітні ще 13 жінок.

Нагель розповів, що раніше займався сексом із жінками, щоб допомогти зачати. Проте тепер здає сперму, бо боїться незахищеного сексу з усіма жінками, яким допомагає. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народила собі сестру: жінка стала сурогатною матір'ю для власної родини

Донор каже, що не отримує грошей за послуги, хоча з ним розплачуються обіймами і поцілунками.

"Ніколи не брав із жінок плату за те, що допомагав завагітніти. Звичайно, зі мною розплачуються – обіймами, поцілунками і вдячністю. Радий бути батьком для такої кількості дітей. Деяких з них бачу щодня, деяких - ніколи. Це залежить від сім'ї", - каже Нагель.

Чоловік із Нью-Йорка перебуває у Флориді, щоб відсвяткувати 4-річний ювілей своїх близнюків, перш ніж відправитися в штат Кентуккі, де має ще одне день народження. Багато жінок народили від нього в США, бо це значно простіше щодо логістики. Іноді їздить закордон.

"Двічі їздив в Африку минулого місяця, щоб допомогти завагітніти. Місяцем раніше був на Барбадосі, а потім в Грузії. За місяць до цього був у Росії. Тож іноді доводиться подорожувати, але більшу частину часу проводжу в США. Близько десятка моїх дітей були зачаті старомодним сексом на ранньому етапі, коли не знав іншого способу. Тепер, коли допомагаю більш ніж одній жінці в місяць, важко займатися незахищеним сексом і мати змогу захистити себе та інших жінок, яким би допоміг згодом", - каже Нагель.

Усі 13 жінок, які зараз вагітні, отримали сперму в чашці та штучно запліднили себе.

Зараз ви читаєте новину «"Спермінатор" став батьком 78 дітей, ще 13 жінок вагітні від нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі