пʼятниця, 09 серпня 2019 16:37

Спалили увесь одяг: потерпілі від вибуху в Архангельську отримали дозу радіації

Спалили увесь одяг: потерпілі від вибуху в Архангельську отримали дозу радіації
Вибух у Архангельську: потерпілі отримали дозу радіації. Фото із відкритих джерел.

Під час вибуху у Северодвінську загинули кілька людей (від 2 до 3), постраждали 15. Із них 6 – у тяжкому стані.

Відразу після вибуху цих шістьох відправили до Москви літаками санавіації. Їх мають направити до державного біофізичного центру імені Бурназяна.

"У постраждалих - два діагнози. Перший - очевидний: важкі вибухові травми, такі поранення людина отримує, перебуваючи поблизу місця сильного вибуху. Але у них є і другий діагноз: радіаційне опромінення", - повідомляє телеграм-канал Baza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились подробиці вибуху на військовому об'єкті у Росії

За словами джерел видання в Міноборони РФ, весь одяг поранених спалили, відразу після госпіталізації. Так само вчинили і з костюмами хімзахисту й одягом лікарів, які першими надавали допомогу постраждалим.

"Водії реанімобілів одягнені в костюми хімзахисту, а машини - обмотані плівкою", - додали у повідомленні.

"Міноборони Росії відзвітувало, що на полігоні в Архангельській області при випробуванні рідинної реактивної рухової установки стався вибух і пожежа. За даними відомства, травми отримали шестеро військовослужбовців і представників підприємства-розробника", - інформує російське видання "Сноб".

В Архангельській області, Росія, стався вибух на території військової частини. За повідомленнями очевидців, подія трапилася у населеному пункті Ненокса.

Зараз ви читаєте новину «Спалили увесь одяг: потерпілі від вибуху в Архангельську отримали дозу радіації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі