четвер, 11 липня 2019 08:07

Софі Лорен погодилася знятися у фільмі після 10-річної перерви

Відома італійська актриса 84-річна Софі Лорен повернулася на знімальний майданчик. Зараз зірка кінематографу почала зйомки в новій ролі у фільмі "Все життя попереду".

Ця робота стане першою для актриси в повнометражному фільмі за 10 років, повідомляє Variety .

Софі Лорен зіграє мадам Розу, яка пережила Голокост. Актриса постає в незвичному образі - на інвалідному візку, без яскравого макіяжу і з розпатланою зачіскою.

Автор: panorama.am
    84-річна Софі Лорен повернулася на знімальний майданчик. Зіграє мадам Розу, яка пережила Голокост у фільмі «Все життя попереду»
84-річна Софі Лорен повернулася на знімальний майданчик. Зіграє мадам Розу, яка пережила Голокост у фільмі «Все життя попереду»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софі Лорен - 84: рідкісні фото італійського секс-символа

Картина "Все життя попереду" заснована на однойменному романі французького письменника Ромена Гарі. У ньому розповідається історія арабського хлопчика, що живе в дитячому притулку. Інші деталі фільму поки не розголошуються.

Зйомки фільму проходять в Італії. Повідомляється, що актриса працює по 10 годин на день і проведе на зйомках все літо.

Софі Лорен - італійська актриса і співачка. Володарка почесних премій багатьох кінофестивалів - Канського, Венеціанського, Московського, Берлінського. Володарка Призу кращій актрисі МКФ в Сан-Себастьяні. Лауреат п'яти премій "Золотий глобус". Із чоловіком Карло Понті прожила в шлюбі 41 років. Виховали двох синів.

Зараз ви читаєте новину «Софі Лорен погодилася знятися у фільмі після 10-річної перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі