субота, 29 лютого 2020 13:23

Смертельні ігри: на вечірці російської блогерки загинуло троє людей

  На вечірці Катерини Діденко загинуло троє людей. Фото: скріншот
На вечірці Катерини Діденко загинуло троє людей. Фото: скріншот

У Москві святкування дня народження відомої Instagram-блогерки Катерини Діденко обернулося трагедією, загинуло троє людей.

Вечірка проходила в банному комплексі. Гостям здалося, що вода в басейні занадто тепла і вони вирішили добавити туди сухий лід, що і стало причиною трагедії. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Внаслідок хімічної реакції з кубиків льоду почав активно виділятися вуглекислий газ. Люди, які знаходилися у воді, отримали сильні хімічні опіки легенів. Двоє з них загинули відразу в басейні, згодом в реанімації помер чоловік Катерини Валентин. Ще п'ятьох людей госпіталізували.

В екстрених службах повідомляють, що в басейн засипали 25 кг сухого льоду. Зробив це саме чоловік блогерки Валентин. Загалом на вечірці було 18 осіб, серед них вагітна сестра Катерини - Анна Діденко, якій також надавали допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підпалив себе під офісом Зеленського

 

Катерина Діденко веде в Instagram блог "Аптечний ревізор", має понад 1 млн підписників. ЇЇ чоловік Валентин працював в сфері IT і допомагав своїй дружині вести блог. У пари є двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Смертельні ігри: на вечірці російської блогерки загинуло троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі