понеділок, 19 квітня 2021 16:05

Слони затоптали на смерть браконьєра

Слони затоптали на смерть браконьєра
Чоловік і двоє спільників втекли від рейнджерів, коли натрапили на стадо слонів і їх малюків, один із яких затоптав браконьєра на смерть / Getty Images

Браконьєра затоптали слони в ПАР під час його втечі від рейнджерів.

Чоловік загинув у суботу в Національному парку Крюгера, де він полював на носорогів. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіда в сафарі-парку вбили леви

Рейнджери заявили, що виявили трьох підозрюваних у браконьєрстві після того, як знайшли їх сліди, і почали переслідувати. Чоловіки втекли, але один з них був схоплений, коли рейнджери викликали на допомогу вертоліт і загони з собаками.

Потім захоплений сказав рейнджерам, що він і його спільники під час втечі натрапили на стадо слонів і їх малюків. Чоловік підозрює, що один з його колег загинув, затоптаний слонами.

Коли рейнджери простежили слід браконьєрів, то виявили сильно потоптане тіло людини, яка до моменту їх прибуття був уже мертвою. Третій чоловік, ймовірно, був поранений в око, але йому все-таки вдалося втекти, і тепер за ним полює поліція. Рейнджери сказали, що під час погоні чоловіки кинули сумку з сокирою і провізією. Також була знайдена гвинтівка.

"Пишаюся командною роботою і відданістю рейнджерів, авіаторів та інших підрозділів. Шкода, що життя було втрачено без потреби. Тільки завдяки дисципліні, командній роботі та наполегливості зможемо зупинити хвилю браконьєрства на носорогів. Кампанія проти браконьєрства - відповідальність усіх нас", - сказав директор Національного парку Крюгера Гарет Коулман.

Він також закликав тих, хто живе поруч з парком, допомогти поліції визначити і затримати третього підозрюваного.

Зараз ви читаєте новину «Слони затоптали на смерть браконьєра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі