четвер, 21 січня 2021 17:27

Школярку вбило колесом, що відірвалося від машини

Школярку вбило колесом, що відірвалося від машини
Загибла школярка Амелія Вуд / SWNS.com

Від нещасного випадку загинула 11-річна дівчинка – її вбило колесом, що відлетіло від машини.

Дівчинка, яка боролася з лейкемією, трагічно загинула, коли її вбило колесо, яке відлетіло від авто Land Rover. Дитина в цей момент поспішала на шкільний автобус. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка вбили, коли святкував одужання від раку

Школярку Амелію Вуд з англійського міста Клітхорпс доставили гелікоптером в Королівський медичний центр в Ноттінгемі, де вона померла.

Під час розслідування її трагічної смерті стало відомо, що автомобіль, яким керував 22-річний Кемерон Перкінс, був непридатний для експлуатації. Огляд машини показав, що підшипник був не на місці, що призвело до відриву колеса.

Судово-медичний експерт Саймон Кью сказав, що водій авто помітив скрегіт і те, що машину тягне в бік. Водночас стався витік гальмівної рідини з-під колеса. Наявність повної пляшки гальмівної рідини, купленої напередодні, означало, що водій знав про несправності. Під час руху колесо відлетіло та вбило дитину.

Деякі органи Амелії були пожертвувані після її смерті, що допомогло врятувати життя трьох осіб.

Водій уникнув кримінального покарання, бо суд визнав, що дитина загинула внаслідок нещасного випадку. Аварія сталася 3 роки тому, а зараз суд оголосив свій вирок.

Зараз ви читаєте новину «Школярку вбило колесом, що відірвалося від машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі