вівторок, 18 травня 2021 08:49

Скільки Байден із дружиною заробили за минулий рік

Скільки Байден із дружиною заробили за минулий рік
Камала Гарріс з чоловіком Дагом Емхоффом заробили в минулому році втричі більше Байденів. Фото: facebook.com/joebiden

У 2020 році президент США Джо Байден разом із першою леді Джилл Байден заробили $607 тис., із яких понад $186,5 тис. сплатили у якості податків.

Понад $30 тис. пожертвували благодійним організаціям, повідомили на сайті Білого дому. Зокрема Фонду імені сина Байдена Бо, який помер від онкології у 2015 році.

"Президент та перша леді подали податкову декларацію спільно та повідомили про скоригований федеральний валовий дохід, який обкладається податками", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, родина Байденів витратила $28 тис. прибуткового податку в штаті Делавер, де вони мешкали до переїзду в Білий дім. Перша леді також оприлюднила декларацію про прибуток у штаті Вірджинія та повідомила про сплату податку у розмірі $443.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс зі своїм чоловіком Дагом Емхоффом заробили минулого року понад $1,6 млн, тобто майже втричі більше Байденів. На благодійність родина виділила $27 тис. Подружжя заплатило майже $622 тис. федерального прибуткового податку за ефективною ставкою в розмірі 36,7%, а також $125 тис. прибуткового податку в Каліфорнії. Емхофф сплатив $57 тис. прибуткового податку в окрузі Колумбія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен планує обговорити з Лавровим "Північний потік-2"

Інаугурація 46-го президента США Джо Байдена відбулася 20 січня 2021-го за жорстких протиепідемічних і безпекових заходів у Вашингтоні.

Демократ Байден - найстаріший президент в історії США. На момент вступу на посаду йому виповнилося 78 років. За нього проголосували понад 81 млн американців, а за його суперника, експрезидента Дональда Трампа - приблизно на 7 млн менше.

Зараз ви читаєте новину «Скільки Байден із дружиною заробили за минулий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі