середа, 28 липня 2021 19:15

Шестирічних дітей в школі на ляльках вчили, що таке секс

Шестирічних дітей в школі на ляльках вчили, що таке секс
Консультант зі статевого виховання Ге Єї показує учням середньої школи, як користуватися презервативом на уроці статевого виховання китайського міста Цисі, 23 серпня 2020 року / Getty Images

Австрійська влада проводить розслідування щодо школи у Відні після уроку статевого виховання, на якому шестирічних учнів вчили сексуально торкатися до ляльки.

Вчителька з допомогою ляльки пояснювала дітям, як відбувається секс, спонукаючи їх торкатися і роздягати ляльку. Про це пише Rzeczpospolita.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еволюція сексу: основні зміни, які відбулись в інтимі за останнє десятиліття

Вчителька сказала, що таким чином хотіла "ознайомити дітей" зі статевим вихованням. Діти в класі були в віці від шести до десяти років. Жінка також пояснила дітям, що "слід використовувати презервативи, якщо вони не хочуть мати дітей".

Одному хлопчикові вона сказала зняти з ляльки одяг. Батьки виписали його потім зі школи, заявивши, що після уроків він був "вражений", і почав дивно торкатися до сестри і однокласниці.

24-річний хлопець привів в США в лікарню 12-річну дівчину, щоб народила від нього дитину. Пологи вже починалися, коли пара прибула в лікарню в місті Талса.

Зараз ви читаєте новину «Шестирічних дітей в школі на ляльках вчили, що таке секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі