вівторок, 27 жовтня 2020 12:19

Шерон Стоун наділа обруч українського дизайнера для обкладинки грецького Vogue
2

Обруч-бант відомого українського дизайнера головних уборів Руслана Багінського з'явився на обкладинці листопадового номера грецького Vogue. Про це повідомлено на офіційній сторінці дизайнерських капелюхів Руслана Багінського в Instagram.

Чорний обруч-бант бренду Ruslan Baginskiy став ефектною шийною прикрасою на фото голлівудської акторки Шерон Стоун для обкладинки грецького Vogue. Вона стала головною героїнею фешнсторі листопадового номера видання. На цьому знімку 62-річна акторка позує також у мереживній сукні і капелюсі ручної роботи від дизайнерки Сари Сокол.

Чорний обруч-бант бренду Ruslan Baginskiy став ефектною шийною прикрасою
Фото: @voguegreece / Instagram
Бант-обруч, який став шийним аксесуаром

"Іноді потрібна тільки одна помітна деталь, щоб ваш образ працював. Наш обруч, прикрашений бантом, був створений для цієї ролі", - пояснив дизайнер головних уборів появу цього аксесуара у своїй колекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали наймодніший фасон осені

Нагадаємо, головні убори Руслана Багінського не в перше прикрашають обкладинки світових модних глянців. Так у серпні 2018 року в його капелюсі для обкладинки італійського Vogue знялася Мадонна.

Капелюхи Ruslan Baginskiy носять Белла Хадід, Ізабель Гулар, Джіджі Хадід, Періс Хілтон, Ванесса Параді, Тейлор Свіфт, Майлі Сайрус та інші світові зірки.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун наділа обруч українського дизайнера для обкладинки грецького Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі