четвер, 21 січня 2021 09:41

Сексуальна тренерка з тенісу мотивує клієнтів звабливими світлинами
14

Чилійська тренерка з тенісу 26-річна Пауліна Бланко за допомогою сексуальних світлин в Instagram значно просунула в мережі академію, де працює.

Нещодавно дівчина приєдналася до клубу відомого екстенісиста та тренера Орасіо де ла Пеньї, де 4 уроки з Бланко коштують близько 2350 грн, пише "Сьогодні".

Фото: instagram.com/poliblanco

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймолодша мільярдерка ефектно позувала в купальнику біля басейну

"Для мене відкрився великий світ. Там я рекламую спортивний одяг, харчові добавки, обладнання, продукти та товари для дому й краси", - захоплено говорить тренерка про Instagram.

Не зумівши зробити успішну тенісну кар'єру, Бланко отримала навички, необхідні для роботи тренером. Потім здобула освіту фахівця зі зв'язків із громадськістю в університеті. Усе це допомогло дівчині стати живим мотиватором для власних клієнтів, які готові тренуватися понаднормово, щоб милуватися красою тренерки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священниця, яка стала порномоделлю, опублікувала нові еротичні фото

Дружина білоруського хокеїста Олександра Бородулі на серії знімків, опублікованій в Instagram, позувала в комплекті чорної спідньої білизни. Білоруська модель, яка живе в американському Маямі понад 2 роки, Даша Март часто поповнює пікантними знімками мережу. Зірка активно бере участь у відвертих фотосесіях.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна тренерка з тенісу мотивує клієнтів звабливими світлинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі