субота, 06 березня 2021 11:20

Секс-лялька зі штучним інтелектом зможе розпізнавати обличчя

Секс-лялька зі штучним інтелектом зможе розпізнавати обличчя
Лялька RealDoll з функціями штучного інтелекту / Abyss Creations

Секс-ляльку з функцією розпізнавання обличчя випустять до кінця року. Ляльки RealDoll виробляє компанія Abyss Creations в Каліфорнії, США.

Компанія включила функції штучного інтелекту в багато своїх виробів. Деякі з роботів-ляльок здатні на міміку, бесіди та імітувати оргазми. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка перетворила себе на секс-ляльку

RealDoll тепер хоче ще більше зміцнити зв'язок між власником і роботом, і її працівники працюють над функцією розпізнавання обличчя.

"Як і ваш iPhone, лялька буде прив'язана до вас. Вона буде не тільки впізнавати вас, а й взаємодіяти. Врешті, отримає просторове розпізнавання і зможе розпізнавати предмети в кімнаті, адже матиме інфрачервоний зір. Інфрачервоне випромінювання також гратиме роль в її системі безпеки. Вона зможе побачити зловмисників і теплові сигнатури у вашому будинку чи офісі. Не думаю, що люди дійсно знають, що будуть робити з цією технологією", - заявив представник компанії.

Найскладніші моделі RealDoll вже оснащені X-Mode - інтегрованою системою штучного інтелекту. Кожен покупець може налаштувати ляльку після покупки і виділити певні характеристики. Можна обрати прихильність, ревнощі та примхливість.

"Ви будуєте характер робота. Це ваш вибір, як хочете, щоб вона реагувала на вас. Лялька завантажується в додаток, в якому можете запускати її штучний інтелект. У кожної характеристики є дві настройки: помірна і сильна. У вас буде 10 характеристик, щоб виробити її особистість", - кажуть в компанії-розробнику.

Поряд з X-Mode компанія також пропонує функцію SenseX в більш просунутих моделях. Це електронна вставка, яка з'єднується через Bluetooth з додатком X-Mode. Ця функція здатна виявляти дотик, рух і переходи від легкого збудження до оргазму.

Розробники кажуть, що моделі весь час вдосконалюють, щоб заохотити нових інвесторів. Вартість ляльки – від $6 тис.

Зараз ви читаєте новину «Секс-лялька зі штучним інтелектом зможе розпізнавати обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі