середа, 26 лютого 2020 22:14

Ще дві країни заявили про перші випадки коронавірусу

Ще дві країни заявили про перші випадки коронавірусу
У Грузії та Пакистані зафіксували коронавірус. Фото: Prm

У Грузії та Пакистані зафіксували перші випадки зараження коронавірусом.

Так спеціальний помічник прем'єр-міністра Пакистану з охорони здоров'я Зафар Мірза підтвердив два випадки зараження коронавірусом у Карачі, столиці провінції Сінд. Про це він написав у Twitter.

"Я можу підтвердити два перших випадки зараження коронавірусом у Пакистані", - зазначив він.

"Обидвоє пацієнтів отримують необхідне лікування, відповідно до наявних стандартів і протоколів. Обидвоє знаходяться в стабільному стані. Немає приводу для паніки, ситуація знаходиться під контролем", - додав Мірза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус виявили у трьох росіян: подробиці

Водночас глава МОЗ Грузії Катерина Тікарадзе повідомила, що у Грузії коронавірус виявили у громадянина середніх років, який напередодні приїхав з Ірану через Азербайджан, передає Ехо Кавказа.

Тікарадзе додала, що на цей час в інфекційній лікарні в Тбілісі перебувають 14 пацієнтів з високою температурою, з них 11 громадян Грузії, а також громадянини Китаю та Ірану.

Соцмережа Facebook посилила свої правила щодо реклами, згідно з якими вони заборонятимуть розміщувати оголошення з обіцянками вилікувати від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Ще дві країни заявили про перші випадки коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі