пʼятниця, 03 березня 2017 16:03

Розслідування про корупцію Медведєва у Кремлі назвали "творчістю засудженого"

Розслідування про корупцію Медведєва у Кремлі назвали "творчістю засудженого"

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав розслідування російського опозиціонера Олексія Навального щодо корупційних статків прем'єра РФ Дмитра Медведєва "не першим прикладом творчості".

У Кремлі не знають про деталі розслідування очолюваного Навальним Фонду боротьби з корупцією. Однак "повідомлення ЗМІ бачили", зазначив Пєсков. Про це повідомляє "Дождь".

"Це не перший приклад творчості цього відомого засудженого громадянина. Немає чого додати до того, що було сказано прес-секретарем голови уряду", - сказав речник Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретну дачу Медведєву купили за благодійні кошти

Фонд боротьби з корупцією опублікував результати дослідження, в якому стверджувалося, що Медведєв пов'язаний з багатьма дорогими об'єктами нерухомості в Росії і за кордоном через кілька благодійних фондів, які очолюють його друзі і довірені особи.

Прес-секретар Дмитра Медведєва Наталія Тімакова заявила, що розслідування має "яскраво виражений передвиборний характер". На її думку, коментувати ці звинувачення "безглуздо".

Зараз ви читаєте новину «Розслідування про корупцію Медведєва у Кремлі назвали "творчістю засудженого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі