понеділок, 17 травня 2021 10:55

Розробник криптовалюти пожертвував майже $1 млрд хворим на Covid-19 в Індії

Розробник криптовалюти пожертвував майже $1 млрд хворим на Covid-19 в Індії
Російсько-канадський програміст Віталік Бутерін / Getty Images

Мільярдер і співзасновник криптовалюти Ethereum 27-річний Віталік Бутерін зробив один з найбільших індивідуальних благодійних внесків в історії, пожертвувавши криптовалюти на суму понад $1 млрд на боротьбу з Covid-19 в Індії.

У середу Бутерін, співзасновник Ethereum, оголосив, що вклав близько $1,5 млрд в криптовалюті в ряд некомерційних організацій. Бутерін дав гроші "Фонду допомоги криптовалютою в Індії", створеному індійським крипто-підприємцем Сандіпом Найлвалом. Про це пише The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад чверть мільйона людей померли від Covid-19 і це ще не пік

Гроші від криптовалюти будуть використані для закупівлі кисневих балонів та інших необхідних матеріалів для вирішення медичної кризи, що триває в Індії.

Тим часом 75 пацієнтів померли в лікарнях в Індії за останні чотири дні через брак кисню та "логістичних проблем". Загалом криза з коронавірусом в Індії забрала життя понад 270 тис. людей. Захворіли 24,7 млн осіб. Кількість нових щоденних випадків зараження пішла на спад із понад 400 тис. до 340 тис.

Зараз ви читаєте новину «Розробник криптовалюти пожертвував майже $1 млрд хворим на Covid-19 в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі