пʼятниця, 23 серпня 2024 00:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни незадоволені реакцією Путіна на події в Курщині - ЗМІ

Росіяни незадоволені реакцією Путіна на події в Курщині - ЗМІ
Ставлення до Путіна серед росіян погіршилось. Фото: eastnews.ua

Ставлення до російського президента Володимира Путіна серед росіян після початку операції ЗСУ у Курській області погіршилося.

Особливо невдоволення президентом РФ зростає у віддалених районах Росії. Це ускладнює вербування до російського війська. Про це свідчать дані сервісу FilterLabs AI, який проаналізував публікації та коментарі росіян у соцмережах, а також матеріали новин, пише The New York Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову Курськ. Чому атака ЗСУ на Росію приголомшила Путіна

"Реакцію Путіна на вторгнення розцінили, в кращому разі, як неадекватну, а, в гіршому, як образливу", - підбиває підсумки дослідження генеральний директор FilterLabs AI Джонатан Тойбер.

Позитивним залишається ставлення до Путіна у Москві.

При цьому зниження популярності Путіна, як зазначає газета The New Times, може мати тимчасовий характер.

На тлі спецоперації ЗСУ у Курській області кремлівський диктатор Володимир Путін почав скеровувати в Курську область РФ строковиків з усієї країни. І це попри обіцянки, що вони не братимуть участь у бойових діях. Це викликало шок серед російського населення.

Також Росія перекинула кілька батальйонів із Харківської, Луганської та Запорізької областей України на Курщину.

ЗСУ зруйнували головний міст через річку Сейм і атакували інші важливі мости в Курській області, що значно ускладнює російським військам захист регіону.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни незадоволені реакцією Путіна на події в Курщині - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі